Robin Rants

Home

De afgelopen week.

De afgelopen week was half leuk, half hectisch en half slecht in rekenen!

Vanuit Artix Entertainment werden we door Stan (Een geweldige medewerker van Artix Entertainment)  naar ons volgende hotel gebracht (2 uur rijden!) wat we natuurlijk erg op prijs stelde!

maar toen we het hotel zagen en de buurt eromheen dachten we allemaal het zelfde "Dit word slapen met 1 oog open", Het hotel stond, om het bot te zeggen, in een Ghetto buurt, er hingen elke nacht jongeren rond en het was vlak naast een drukke snelweg!

Gelukkig was het hotel van binnen een stuk schoner en zat er genoeg beveiliging op de deur om je veilig te kunnen voelen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam, kortom, niet al te erg!

Stan is na aankomst nog met ons naar een nabijgelegen supermarkt geweest om rantsoen in te slaan voor de komende dagen, toen we hem vroegen wat we hem schuldig waren kregen we te horen dat we als we thuiskwamen nog maar wat stroopwafels moeten sturen (goeie deal, als ik het zo bekijk)

Die Zondag zijn we naar Downtown Disney geweest, een gigantisch winkelcentrum met als thema, je raad het al, Disney! hier hebben we ons een halve dag kunnen vermaken en hebben we een broodje gegeten bij ons (ondertussen) favoriete sandwich zaakje "The Earl of sandwich", toen we eenmaal terug kwamen in het hotel waren we opgelucht dat alles er nog stond (Echt).

AAAAH EEN ZEESLANG!

Zelfs de lucht had LOL

De volgende dag zijn we naar Universal Theme parks geweest, 2 gigantische pretparken met filmthemas (Harry Potter, Jurasic park, Man In Black) maar ook andere thema's als: The simpsons, Comic books en Simbad.

In het park hebben we een paar attracties wel gedaan en een paar niet (rijen van meer dan een uur wachten? Nee dank u!) 1 van de indrukwekkendste attracties was toch een simulatie achtbaan van de simpsons, het was een simulatie maar MAN dat voelde echt aan!

In Harry potter World hebben we BoterBier gehad en allemaal een Wand (toverstok) gekocht (nerds!), Gerald en Dirk hebben Perkamentus z'n staf en ik die van Harry Potter! nu lopen we natuurlijk iedereen te vervloeken die in de buurt komt!

  Butterbeers cheers!     

Harry's wand!

We zijn tot ongeveer half 8 's avonds (Florida tijd dus 6 uur eerder) in de parken gebleven en hebben daar ook gegeten (lekkaaaaaaaaah) voordat we weer teruggingen naar het hotel.

De dag daarop zijn we vooral binnengebleven en hebben ons voorbereid op de volgende bestemming, Kenedy Space center!, Het hotel was al geboekt en de tickets al besteld, laat maar komen!

Die Woensdag zijn we met de taxi naar Titusville gegaan waar we op het moment van typen nog verblijven in de Best Western Space Shuttle inn! De taxi Chauffeur was een aardige vent die ons goed matste in prijzen en ons nog aangeboden heeft om ons als we eenmaal weer uit titusville vertrokken naar de volgende bestemming te brengen met fikse korting! (Dit gaan we ook gebruiken!)

Het hotel waar we nu verblijven is mooi gelegen, schoon en heeft een mooi prive parkje achter zich liggen, anders gezegd, het is hier mooi!

Ook stikt het hier van de eekhoorns!

Gisteren zijn we naar de Kenedy Space Center geweest, dit was een interessante ervaring, ook al stikten we af en toe wel in de Amerikaanse trots (die vlag is echt o-ve-ral!)

We hebben een film gezien die beschreef hoe Amerika er naar streefde om als eerste naar de maan te vliegen, hoe sommige pogingen faalden en hoe het uiteindelijk toch gelukt was, hier kon je niet anders dan een beetje kippenvel te krijgen!

We hebben onze ogen uitgekeken en als echte toeristen met de camera in de aanslag overal rondgelopen!

Lanceerplatform

Dit is waar ze alles in elkaar zetten, zo hoog als een gebouw van 52 verdiepingen, maar toch heeft het maar 1 verdieping!

"Hebben we iets van je aan?"

Het Hotel is ons zo goed bevallen dat we onze stay hebben verlengt tot maandag! Helaas is alles wel duurder geworden (door heel Florida!!!) Omdat binnenkort de grootste NASCAR race in Amerika plaatsvind in Florida (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO)

Dat was alles voor nu! Gefeliciteerd je hebt tot het einde doorgelezen!

 

 

 

 

Robin Rants