Robin Rants

Home

Een kleine stap voor de mensheid een grote stap voor ons.

Daar zijn we dan, na lang vliegen veel duanes en ook gefoulieerd te zijn (sommige zelfs 2x, hea Dirk?)

Zonder al te veel problemen door de Amerikaanse duane gekomen (ook al moesten we wel in het vliegtuig snel de droge worsten op eten)

Na wat gepuzzel zijn we met een shuttlebusje naar het hotel gebracht, waar we ons incheckten en opgelucht een dikke vleespizza bestelden.

Op de 2de dag begonnen we met een ontbijt met eieren, gebakken bacon, wentelteefjes en sap.

Eerst moesten we even bijkomen van de jetlag, maar we zijn uiteindelijk wel een blokje om gegaan om te genieten van het weer en de omgeving te zien.

Later die dag vroegen we bij de baliemedewerker of er ook een winkelcentrum was waar we heen konden gaan (we moesten toch nog een aantal dingen hebben)

Hier leerden we over de shuttleservice van het hotel, we konden overal binnen 5 mijl gratis worden gebracht en opgehaald.

In het winkelcentrum (wat trouwens heel anders was dan een Nederlands winkelcentrum) heb ik een zonnebril gekocht, Dirk een zwembroek en allemaal hebben we een frozen fruit smoothy gehad.

Die avond bestelden we bij een pizzaria die zo slim was geweest om een folder door onze deur te drukken (we bestelden overigens ook geen pizza maar kipvleugels en hamburgers met frietjes).

Gisteren hadden we eieren, wafels en een mysterieuze substantie (niemand probeerde het), gelukkig waren de eieren en de wafels goed genoeg.

Ook die dag zijn we naar een ander winkelcentrum geweest (Tampa international mall) deze was ongeveer 3 keer zo groot als de eerste, maar natuurlijk hadden ze niet wat wij zochten (een internet kabel),  hier hebben we bij 'the earl of sandwich" gegeten en dat beviel ons wel goed.

Omdat we niet konden vinden wat we nodig hadden heeft de chauffeur ons eerst nog naar de wallmart gebracht waar we ook onze ogen uitkeken (een van de grootste winkels die we ooit hebben gezien), bij de wallmart vonden we een hoop goedkoop spul, een internet kabel en hoeden voor Dirk en Mij.

Die avond zijn we naar een vlakbij gelegen grill restaurant geweest, daar was het goedkoop, goeie service en op een of andere manier gratis drankjes! (Gerald en ik begonnen hem al te knijpen toen er meerdere malen opeens een nieuw glas cola op tafel verscheen, "wat moet dat wel niet kosten" gevolgd door een "ken 't schelen 'tis vakansie")

In de tussenpozen hebben we buiten gezeten en een boek gelezen, in de hotelkamer gekaart en TV gekeken en ons af en toe geërgerd aan de internet verbinding.

Dit brengt ons op het enige punt wat ons tegenvalt, Omdat de internet verbinding niet goed is kunnen we minder vaak deze blog updaten als we zouden willen.

Wanneer we kunnen kijken we af en toe naar het gastenboek, maar voor nu Dirk, Gerald en Robin, Signing off!

 

 

 

Robin Rants