Robin Rants

Home

Het bezoek aan Artix Entertainment!

We hadden om 2 uur een afspraak gemaakt voor een tour door Artix Entertainment, we hadden er allemaal zin in, ik (Robin) misschien nog wel het meeste van allemaal, Dus natuurlijk waren we er 2 uur te vroeg.

Gelukkig werden we al enthousiast begroet door de vrouw die ons de rondleiding zou geven, de rondleiding kon meteen beginnen, we werden rondgeleid door het hele bedrijf en aan iedereen die ons wou (of ook als ze het niet wouden) ontmoeten, We kregen dingen te zien die voor toekomstige releases zijn (gezworen niet te zeggen wat dat is) en tot slot de opslag waar ze producten voor www.HeroMart.com opslaan en verzenden, hier mochten we ieder een T-shirt uitzoeken en gratis meenemen.

toen we eenmaal bij de baas van het bedrijf kwamen gaf ik hem alle stroopwavels, drop en kaas die ik had meegebracht voor het bedrijf, dit werd met veel enthousiasme uitgedeeld en opgegeten, omdat ze die avond een spel zouden afronden zouden ze uit eten gaan, wij werden tot onze verbazing ook uitgenodigd, het enige probleem voor ons was dat er in de buurt geen goedkoop hotel was, dus we gingen in overleg met elkaar en gingen met als hoofdargument "We zijn hier maar 1 keer" akkoord met deze uitnodiging en waren van plan om in een iets  duurder hotel te verblijven die nacht.

Toen kwam 1 van de grootste verassingen, de baas bood ons aan om op de kosten van het bedrijf in het hotel te verblijven! Na een klein beetje beleefd tegen te stribbelen hebben we toegegeven, die avond zijn we naar een Mexicaans restaurant gegaan en hebben (ook op kosten van de baas) daar gegeten. We hebben veel geleerd over het bedrijf en hoe de games tot stand komen en 1 van mijn grootste dromen is uitgekomen, ik heb kunnen praten met mensen die ik op z'n zachtst gezegd idoleer!

1 ding zijn we het hoe dan ook met elkaar eens, dit is de beste dag die we tot nu toe in Amerika hebben meegemaakt!

Robin Rants